Coopop Rugged 25 km/h


(Kevyt sähköajoneuvo)

Hinta 2 190 €

Kesän hauskin kevyt sähköajoneuvo, jota saa ajaa kaikenikäiset ilman ajokorttia.

Seikkailuhenkinen Rugged on karkeammalla rengastuksella kotonaan niin kaupungissa kuin huonommillakin teillä. Trendikkäissä Coopop-sähköskoottereissa on laadukas LG:n tai Samsungin lithium-akku. Moottorina toimii huoltovapaa hiiliharjaton napamoottori, jonka nopeus on rajoitettu 25 km/h.

Yhdellä latauksella ajat jopa yli 50 km. Toimintamatkaan vaikuttavat kuljettajan paino, ilman lämpötila sekä ajo-olosuhteet.

Akku on sijoitettu alas jalkatilaan lukittavaan akkukoteloon matalan painopisteen aikaansaamiseksi. Matalan painopisteen ansiosta sähköskootterilla on erittäin helppo ajaa ja se soveltuu hyvin pienemmillekin kuljettajille. Akku on helposti irrotettavissa latausta tai säilyttämistä varten. Coopopin rungosta löytyy myös latauspistoke, jonka kautta lataaminen onnistuu vaivattomasti akkua irrottamatta.

Turvallisuutta lisäävien tehokkaiden led-ajovalojen ansiosta sinut huomataan varmasti muiden tienkäyttäjien keskuudessa. Käytettävissä on päiväajovalot, pitkät ja lyhyet ajovalot. Laitteessa on myös tehokkaat 180 mm levyjarrut edessä ja takana.

Laite on varustettu varashälyttimellä, joka aktivoituessaan alkaa hälyttää äänekkäästi sekä lukitsee takarenkaan, mikä tekee laitteen liikuteltavuuden haastavaksi. Alumiininen putkirunko on kevyt ja kestävä. Istuinkorkeus Coopopissa on 720 mm. Skootterin pitkästä ja pehmeästä satulasta ergonominen ajoasento löytyy helposti kaiken pituisilla kuljettajille.

Paina Start-nappulaa ja olet valmis poppailemaan itsesi seikkailusta toiseen.

Ruggedista on myös saatavilla mopoksi rekisteröitävä 45 km/h kulkeva versio.

Let's pop adventure!

Tekniset tiedot

Moottori: Sähkömoottori

Jatkuva teho: 1000 W

Akku: LG/Samsung lithium-ion 48 V 26 Ah, pikalukituksella irroitettava

Akun paino: 9,4 kg

Latausaika: 6 h

Huippunopeus: 25 km/h

Toimintasäde: n. 50 km

Pituus: 1383 mm

Leveys: 643 mm

Istuinkorkeus: 720 mm

Ohjaustangon korkeus: 1020 mm

Kantavuus: max. 136 kg

Paino (ilman akkua): 46 kg

Runko: Alumiiniputki

Jarrut: Levyjarrut

Etuvalo: LED

Käynnistys: Avaimeton

Varashälytin: Aktivoituu lukituksen yhteydessä kaukosäätimestä

Takuu: 2 vuotta

Värit: Khaki, Orange, Black, Dark Green, Sky Blue, Lime Green, White